De CommoCie organiseert de twee introperiodes en de activiteiten tijdens de AID. Daarnaast zorgt de Commocie ook voor interne en externe promotie in de vorm van merchandices, stickers, posters en flyers.

De introlopers komen tijdens de introperiode twee weken de sfeer proeven binnen de vereniging. Tijdens deze twee weken zijn er op dinsdag en donderdag avond activiteiten om de vereniging en de Aqualeden beter te leren kennen. Bij deze activiteiten kan er gedacht worden aan een Diner Rouler, Walcie activiteit, theorieles, (kennismakings)speeddating, BBQ, etc. Welke activiteiten er precies plaatsvinden hangt af van wat de Commocie voor die introperiode gepast vindt.

Naast de introperiode houdt de Commocie zich ook bezig met de merchandices. Zo wordt er elk jaar een kledingstuk met het Aqualogo verkocht zoals een vest, joggingsbroek of zonnebril. Ook houdt de Commocie contact met de winkels/organisaties die korting op hun zeilkleding geven voor Aqua.

Vind jij het leuk om nieuwe leden te werven, posters/flyers te ontwerpen of nieuwe merchandices te bedenken? Dan is de Commocie iets voor jou! Je hoeft niet in alle drie de onderdelen geïnteresseerd zijn. Deze verschillende onderdelen worden binnen de commissie verdeeld.

Contact

Wil je contact opnemen met de CommoCie, dan kun je een mailtje sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

The CommoCie organises the two introperiods and all activities during the AID.