Als je geïnteresseerd bent in Aqua, kan je je opgeven voor de interesselijst! Je hoeft alleen je naam en e-mail achter te laten. Wij zullen dan enkele weken voor de deadline van de volgende introductie periode contact met je opnemen.

Interesselijst 2023 


Tweemaal per jaar, in het begin van het voorjaar en najaar, houden we onze introductie periode. Tijdens de intro kan je zien of je zeilen leuk vind en of de vereniging bij jou past, je kan daarna altijd nog beslissen om lid te worden. Daarnaast geeft het je ook de optie om mee te gaan op het intro weekend. De voorjaars intro bestaat uit 2 avonden: 23 februari en 13 april. Los daarvan is er nog een Intro zeilweekend van 21-23 april voor de degene die deelnemen aan de intro avonden. De inschrijvingen voor de voorjaars intro zijn geopend tot 21 feb 23:59!

Lente intro 2023 


Het is ten alle tijden ook mogelijk om direct lid te worden bij Aqua, met de link naar het "membership form". Die vind je hieronder. Voor meer informatie kan je altijd het bestuur een e-mail sturen (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.). Mocht je nog twijfelen, dan kan je prima een keertje met ons mee komen zeilen.

Membership form WSZV Aqua

De contributie van WSZV Aqua bedraagt €70,00 per jaar (€35,- voor alleen het najaar). Belangrijk: om lid te worden van W.S.Z.V. Aqua moet je in het bezit zijn van Sport Centre de Bongerd jaar sportrechten (maandrechten voldoen niet). Tijdens de introperiode heb je echter nog geen sportrechten nodig.

Wil je je uitschrijven? Stuur dan voor 30 november een mailtje met je uitschrijving naar het bestuur (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).