In Wageningen beschikt Aqua over een eigen vloot, waarmee we zowel doordeweeks als in het weekend op de Rijn kunnen zeilen. Onze vloot bestaat onder andere uit een zwaardboot: een Laser Standaard/Radiaal (Aqua'akthar). Verder hebben wij een eigen (onverwoestbare) lelievlet (Aegir) en een piraatje (Bepje), een klein jeugdbootje die vooral gebruikt wordt tijdens de AID Campus Games. Naast de zwaardboten en lelievletten kunnen we in Wageningen ook gebruik maken van een valk die bij Watersportvereniging Vada ligt.

 

Aqua'akthar - Laser Standaard/Radiaal

Deze eenpersoons zwaardboot is aangeschaft in 2017. Een leuk bootje om in je eentje mee op pad te gaan en onze prachtige Rijn mee te verkennen.

Aegir - Lelievlet

De onverwoestbare, maar stabiele en voor meerdere personen geschikte Lelievlet is een ideale boot om doordeweeks nog even de Rijn op te gaan en je zeilskills te verbeteren. Deze boten worden vooral gebruikt tijdens onze Verenigingsavonden op donderdagavond. Ook wordt er elke week training gegeven op deze boten, die zeker wel tegen een stootje kunnen. Er dient altijd een schipper mee te gaan om te varen op een lelievlet.

Bepje - Piraatje

Bepje is een klein bootje ten grote van een Optimist. Dit bootje, dat geschonken is door een lid, wordt voor allerlei ongein gebruikt door het jaar heen. Bijvoorbeeld tijdens de AID Campus Games.